Kö låst (Singa Business Pro)

Om du får ett felmeddelande om att din kö är låst finns det några saker du kan försöka åtgärda situationen

Försök först med att starta om Singa Pro-applikationen:

• dubbelklicka på hemknappen ELLER svep uppåt från mitten av skärmen och pausa där en stund
  • Svep bort Singa-applikationen
  • Öppna Singa Pro-applikationen igen och försök igen

Försök sedan att logga ut från Singa Pro och logga in igen:

• Öppna Meny (tre ränder uppe till vänster) > Inställningar > Logga ut > Logga ut
  • Logga in igen med dina Singa Pro-inloggningsuppgifter

Om du fortfarande har problem, kontrollera att dina inloggningar inte används på en annan huvudenhet. Kontakta vårt support team om stegen i denna artikeln inte verkar hjälpa.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till
, chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!