Laulujonon hallinta

Jonoa voidaan hallita joko itse tai täysin automaattisesti

Voit asettaa karaoken ja laulupyynnöt täysin automaattiseksi Singa Prossa. Tässä yksinkertainen video jononhallinnasta!

Jonon asetukset

Pääset jonon asetuksiin painamalla kojelaudan vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa ja valitsemalla Asetukset->Yleiset. Tässä lyhyt seloste mitä mikäkin asetus tekee.

Automaattitoisto

Kun Automaattitoisto on asetettu päälle, Singa soittaa automaattisesti seuraavan jonossa olevan kappaleen. Kun asetus on pois päältä, kappale tarvitsee itse laittaa soimaan painamalla Aloita kappale- painiketta, jotta seuraava kappale jonossa alkaa soimaan.

Automaattinen hyväksyntä

Kun Automaattinen hyväksyntä on päällä, Singa lisää automaattisesti jonoon ne kappaleet, jotka on toivottu joko Singan mobiilisovelluksen tai Singa Discovery Stationin (Laulutoivepääte) kautta. Kun asetus on pois päältä, saat laitteen kojelaudan oikeaan alakulmaan ilmoituksen toivotusta kappaleesta, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä.

Näytä tulevat laulajat - Näytä aika-arviot

Voit valita, näkyykö tulevien laulajien nimet ja aika-arviot näytöllä pyörivässä jonossa vai eivät.

Tyhjennä jono

Tämän toiminnon avulla saat tyhjennettyä koko jonon toiveista yhdellä painalluksella. On suositeltavaa, että illan päätteeksi jono tyhjennettäisiin, jotta seuraavaa karaokea varten on helpompaa ottaa uusia toiveita taas vastaan.

JononHallinta

Jonon hallinta

Kojelaudalta voit hallita jonoa mahdollisimman vaivattomasti, jotta karaokekokemus olisi mahdollisimman mieluisa asiakkaillesi.

• Aloita kappale – Soittaa jonosta seuraavan toivotun kappaleen.
  • Pysäytä Pysäyttää käynnissä olevan kappaleen, Paina Soita jatkaaksesi kappaletta pysäytetystä kohdasta.
  • Alkuun – Alkuun-nappi pysäyttää kappaleen toiston. Tätä toimintoa käytetään usein, mikäli laulaja haluaa aloittaa kappaleen alusta.
    - Mikäli Automaattitoisto on aktiivisena, kappale aloittaa alusta automaattisesti.
    - Mikäli Automaattitoisto on pois päältä, paina Aloita kappale aloittaaksesi kappaleen alusta.
  • Seuraava – Kun painat Seuraavaa, syöttää se jonossa seuraavana olevan kappaleen laulettavaksi karaokesoittimeen. Aikaisempi kappale joka soi, poistuu automaattisesti jonosta painettuasi Seuraavaa.
  • Vedä ja raahaa muuttaaksesi jonon järjestystä – Voit muuttaa jonossa olevien kappaleiden järjestystä painamalla jonossa olevaa kappaletta pohjassa, ja raahaamalla sen uuteen paikkaan jonossa.
  • Poista kappale jonosta – Pyyhkäise jonosta poistettava kappale oikealta vasemmalle, ja näpäytä roskakoria poistaaksesi kappaleen jonosta. Toinen vaihtoehto on näpäyttää sitä kappaletta kerran, minkä haluat poistaa. Tämän jälkeen vasemmassa alakulmassa on "Poista kappale jonosta" -painiketta. Paina sitä ja vahvista kappaleen poisto.

Alla kuva siitä, miten kappaleen siirtäminen sekä poistaminen tapahtuu

RearrangeFI

Kuuma vinkki! Mikäli jonossa seuraavana oleva laulaja (1) on estynyt eikä pääse heti laulamaan, voit siirtää hänen kappaleen alemmas jonossa myöhemmin laulettavaksi. Näin ollen seuraavana jonossa oleva laulaja (2) pääsee laulamaan aikaisemmin ja karaoke ei keskeydy hetkeksikään!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!