1. Help Center
  2. Hallintasivu & laskutus

Mainosten hallinta

Lisää mainoksia ja hallitse niiden näkyvyyttä

Karaokekappaleiden välissä näkyvät mainokset voit asettaa näkyville seuraavan ohjeen avulla:

Kirjaudu osoitteessa admin.singa.com Singa Pro tunnuksillasi. Lisää kuvia kohdasta Laulupaikat -> Mainosten hallinta -> Lisää mainos -> hae tallentamasi kuva laitteeltasi. Voit lisätä useita kuvia kerralla. Mainoskuvan suositeltu koko-ja kuvasuhde on 16:9 (Full HD 1920 x 1080 pikseliä, 4K 3840x2160 pikseliä). Huomioithan, että tuemme vain ".jpeg", ".jpg", sekä ".png"  kuvatiedostoja. Laulupaikan tulee olla online-tilassa jotta mainokset näkyvät.

mainostenhallinta

Julkaise mainos säätämällä näkyvyyttä klikkaamalla Näkyvyys - ikonia. Voit muuttaa mainosten järjestystä raahaamalla ja pudottamalla. Kun kuva on latautunut ja näkyy alhaalla kuvaruudukossa, se näkyy myös Singa Pro -sovelluksen mainospaneelissa.

Kuinka aikataulutat mainoksia

Singan mainostenhallinnan avulla, voit aikataulullaa mainoksesi eri aikaväleille, päiville jne. Näin hallinnoit asetuksia:

Kesto - Aseta kesto, kuinka monta sekuntia haluat mainoksen näkyvän

Näkyvyys - Tämän ollessa aktivoituna, valittu kuva ilmestyy mainoskiertoosi

Päiviä aktiivisena - Voit valita minä viikonpäivinä mainos on näkyvissä. Oletusasetuksena mainokset näkyvät kaikkina päivinä

Koko päivä/tietyt tunnit - Mainos voi olla näkyvissä koko päivän tai voit valita tietyt tunnit valitulle mainokselle (esim. "Happy Hour" -mainokset)

Aloituspäivä/loppumispäivä - Valitse päivät joiden aikana haluat kuvan olevan kierrossa

Hallitse Singa Pron kautta näytöillä näkyviä mainoskuvia painamalla Valikko -> Asetukset -> Mainonta. Täältä voit asettaa keston ekä näkyvyyden. Muuttaaksesi kiertojärjestystä, napsauta Muokkaa oikeassa yläkulmassa laulupaikan vieressä, raahaa ja pudota mainokset haluamaasi järjestykseen ja näpäytä Valmis.

Jos et näe Mainokset-välilehteä Asetuksissa, mene valikon kautta Karaoke-tilaan ja varmista että laulupaikka on online-tilassa. Laulupaikan vieressä oleva pallukka on vihreänä laulupaikan ollessa online-tilassa ja punaisena laulupaikan ollessa offline-tilassa.

Mainosten näkyvyyttä voi hallita laulupaikan ollessa online-tilassa. Palaa Karaoke-tilaan ja kirjaa laulupaikkasi sisään, mikäli Mainokset -välilehti ei ole näkyvissä (Karaoke-tila -> Laulupaikka -painike oikeassa yläkulmassa). Painikkeen vieressä oleva pallo on vihreä laulupaikan ollessa online-tilassa.

Mikäli mainokset eivät lataudu heti Singa Pro sovelluksessa, paina selaimen 'refresh/päivitä'-painiketta oikealta ylhäältä.

IMG_0047

Voit lisäksi hallita laulupaikkasi tietoja jäsensivustolta (huom! osoitetietoja ei voi muokata), asettaa laulupaikan yksityiseksi tai ladata Singa Business -markkinointimateriaalit esimerkiksi nettisivuillesi. Katso tästä ohje hallintasivuston käytöstä!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!