Mainosten hallinta

Lisää mainoksia ja hallitse niiden näkyvyyttä

Karaokekappaleiden välissä näkyvät mainokset voit asettaa näkyville seuraavan ohjeen avulla:

Kirjaudu osoitteessa admin.singa.com Singan Pro tunnuksillasi. Lisää kuvia kohdasta Laulupaikat -> Mainostenhallinta -> Lisää mainos -> hae tallentamasi kuva koneeltasi. Voit lisätä useita kuvia kerralla.

mainostenhallinta

Julkaise mainos säätämällä näkyvyyttä klikkaamalla Näkyvyys - ikonia. Kun kuva on latautunut ja näkyy alhaalla kuvaruudukossa, se näkyy myös Singa Pro -sovelluksen mainospaneelissa.

Mikäli mainokset eivät lataudu heti Singa Pro sovelluksessa, paina selaimen 'refresh'-painiketta oikealta ylhäältä. Huomioithan, että tuemme vain ".jpeg", ".jpg", sekä ".png"  kuvatiedostoja. Mainoskuvan suositeltu koko on 1920 x 1080 pikseliä.

Hallitse Singa Pron kautta näytöillä näkyviä mainoskuvia painamalla Laulupaikkaa -> Asetukset -> Mainokset

Mainosten näkyvyyttä voi hallita laulupaikan ollessa online-tilassa. Palaa Kojelaudalle ja checkkaa laulupaikkasi sisään, mikäli Mainokset -välilehti ei ole näkyvissä. Kojelauta > Laulupaikka -painike oikeassa yläkulmassa. Painikkeen vieressä oleva pallo on vihreä laulupaikan ollessa online-tilassa.

mainokset

Voit lisäksi hallita laulupaikkasi tietoja jäsensivustolta (huom! osoitetietoja ei voi muokata), asettaa laulupaikan yksityiseksi tai ladata Singa Business -markkinointimateriaalit esimerkiksi nettisivuillesi. Katso tästä ohje jäsensivuston käytöstä!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!