Mainosten hallinta

Lisää mainoksia ja hallitse niiden näkyvyyttä

Karaokekappaleiden välissä näkyvät mainokset voit asettaa näkyville seuraavan ohjeen avulla: 

Kirjaudu osoitteessa admin.singa.com Singa Pro-tunnuksillasi. Lisää kuvia kohdasta Laulupaikat -> Mainostenhallinta -> Lisää mainos -> hae tallentamasi kuva laitteeltasi. Voit lisätä useita kuvia kerralla. Mainoskuvan suositeltu koko-ja kuvasuhde on 16:9 (Full HD 1920 x 1080 pikseliä, 4K 3840x2160 pikseliä). Huomioithan, että tuemme vain ".jpeg", ".jpg", sekä ".png"  kuvatiedostoja. Laulupaikan tulee olla online-tilassa (vihreä pallo) jotta mainokset näkyvät.

 

mainostenhallinta

Julkaise mainos säätämällä näkyvyyttä klikkaamalla Näkyvyys - ikonia. Voit muuttaa mainosten järjestystä raahaamalla ja pudottamalla. Kun kuva on latautunut ja näkyy alhaalla kuvaruudukossa, se näkyy myös Singa Pro -sovelluksen mainospaneelissa. 


Kuinka aikataulutat mainoksia

Singan mainostenhallinnan avulla voit aikataulullaa mainoksesi eri aikaväleille, päiville jne. Näin hallinnoit asetuksia:

Kesto - Aseta kesto, kuinka monta sekuntia haluat mainoksen näkyvän

Näkyvyys - Tämän ollessa aktivoituna, valittu kuva ilmestyy mainoskiertoosi

Päiviä aktiivisena - Voit valita minä viikonpäivinä mainos on näkyvissä. Oletusasetuksena mainokset näkyvät kaikkina päivinä

Koko päivä/tietyt tunnit - Mainos voi olla näkyvissä koko päivän tai voit valita tietyt tunnit valitulle mainokselle (esim. "Happy Hour" -mainokset)

Aloituspäivä/loppumispäivä - Valitse päivät joiden aikana haluat kuvan olevan kierrossa

Hallitse Singa Pron kautta näytöillä näkyviä mainoskuvia painamalla Laulupaikkaa -> Asetukset -> Mainokset. Täältä voit asettaa keston ja muuttaa mainosten kierron suuntaa raahaamalla ja pudottamalla. Jos et näe Mainokset-välilehteä Asetuksissa, mene Kojelaudalle ja varmista että laulupaikka on online-tilassa. Laulupaikan vieressä oleva pallukka on vihreänä laulupaikan ollessa online-tilassa ja punaisena laulupaikan ollessa offline-tilassa.

Mainosten näkyvyyttä voi hallita laulupaikan ollessa online-tilassa. Palaa Kojelaudalle ja kirjaa laulupaikkasi sisään, mikäli Mainokset -välilehti ei ole näkyvissä. Kojelauta > Laulupaikka -painike oikeassa yläkulmassa. Painikkeen vieressä oleva pallo on vihreä laulupaikan ollessa online-tilassa.

Mikäli mainokset eivät lataudu heti Singa Pro sovelluksessa, paina selaimen 'refresh'-painiketta oikealta ylhäältä.  

mainokset

Voit lisäksi hallita laulupaikkasi tietoja jäsensivustolta (Huom! Osoitetietoja ei voi muokata), asettaa laulupaikan yksityiseksi tai ladata Singa Business -markkinointimateriaalit esimerkiksi nettisivuillesi. Katso tästä ohje jäsensivuston käytöstä!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!