1. Help Center
  2. Tekniset vaatimukset & laitteiston asennus

Näytön ja äänentoiston asennusohjeet

Singa voidaan asentaa useammalla eri tavalla, langallisesta langattomaan. Tästä artikkelista löydät helpot ja yleiset asennusohjeet. Kytke johdot oikeassa järjestyksessä, jotta kuva ja ääni toimivat.

Kun Singa Pro on asennettu ohjeiden mukaan käyttöön, voidaan kytkeä äänentoisto sekä ulkoiset näytöt seuraavien ohjeiden avulla. Katso alla oleva video aiheesta!

Voit olla meihin yhteydessä, jos tarvitset apua asennuksen kanssa.

Mitä siis tarvitset tavalliseen langalliseen asennukseen?

1. iPadin jossa Singa Pro on asennettuna
  2. HDMI-adapterin:

a. Applen Lightning Digital AV -adapterin tai

bApplen USB-C Digital AV moniportti -adapterin (uusille malleille ilman jakkiliitintä)

3. Mikserin ja mikrofonin

4.Tarvittavat kaapelit (RCA, XLR yms.)

5. Äänentoistolaitteiston ja näytön

Ja miten kytket?

1. Kiinnitä HDMI-adapteri iPadiin
  2. Kiinnitä latausjohto adapteriin
  3. Yhdistä HDMI-kaapeli monitoriin ja sitten adapteriin
  4. Kiinnitä mikseristä tuleva äänijohto iPadiin
  5. Yhdistä mikrofoni mikseriin

Huomioithan kaapelien asettamisen oikean järjestyksen. Jos ääni ei kuulu, ota äänijohto irti ja laita se takaisin.