Ongelmia kappaleiden toistossa

Jos sinulla on ongelmia kappaleiden käynnistymisen kanssa tai jos kappaleiden toiston aikana esiintyy häiriöitä, kokeile seuraavia toimia:

1. Tarkista Internet-yhteytesi

Tarkista, että verkkoyhteytesi on vakaa ja toimii kunnolla. Voit testata Internet-yhteytesi nopeutta sivustolla fast.com. Suosittelemme nopeudeksi vähintään 20 Mbps

2. Käynnistä Singa Business Lite uudelleen

3. Sulje taustalla käynnissä olevat käyttämättömät ohjelmat

4. Käynnistä laitteesi uudelleen

5. Koita vaihtaa selainta. Suosittelemme käyttämään Chromea parhaan karaokekokemuksen varmistamiseksi

6. Tyhjennä selaindata (historia, välimuisti ja evästeet) selaimesi asetuksista

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tukeen.