Offline-läge i Singa Business Pro

Singa Business Pro kan användas i offline-läge

Mängden låtar du kan använda i offline-läge beror på tillgängligt lagringsutrymme på din huvudsakliga iPad:

• 128GB - 15-20 000 sånger
  • 256GB -  30-40 000 sånger
  • 512GB - 60-80 000 sånger
  • 1TB - over 100 000 sånger

Här är en steg-för-steg instruktionsvideo för att ställa in offline-läge. Skriftliga instruktioner följer nedan.

Hur man aktiverar Offline-läget

1. Öppna Singa Pro > Inställningar > Lagringsutrymme > Aktivera nedladdning i bakgrunden > På

2. Se till att statusen för nedladdningar är aktivt

a. Om inte, vänligen lägg Aktivera nedladdning i bakgrunden AV och PÅ igen och öppna Singa applikationen igen efter att ha stängt den.

IMG_0036-1

3.  Sätt på Visa indikator att låten finns offline

a. Du kan se en grön molnikon med de låtar som är tillgängliga offline. Låtar som ännu inte har laddats ner kommer inte att ha något.

Hantera bakgrundsladdning

Bakgrundsnedladdningar är nu uppdelade i två delar: Nedladdningar som lagts till i din kö eller nedladdningar av populära sånger. Den nya förbättringen av offline-läget gör att du kan kontrollera vad som fyller upp diskutrymmet på din iPad.

Nedladdningar i bakgrunden:

• Om du aktiverar nedladdningar i bakgrunden laddas de låtar som lagts till i din kö automatiskt ned i bakgrunden.
  • Om du slår AV Aktivera nedladdningar i bakgrunden laddas inga låtar ner i bakgrunden.

Nedladdning av populära låtar i bakgrunden:

• Genom att sätta Ladda ner populära låtar PÅ laddas de mest populära låtarna ner i bakgrunden.
  • Om du stänger AV Ladda ner populära låtar kommer inga av de populäraste låtarna att laddas ned i bakgrunden.

Diskanvändning

Diskanvändning anger hur mycket innehåll som har laddats ner. När du har slutfört nedladdningen och vill börja använda offline-läget slår du på flygplansläget och inaktiverar Wi-Fi.

Observera att de mest populära låtarna prioriteras vid nedladdning. När du spelar ett visst karaoke spår kommer det att laddas ner och vara tillgängligt för dig även i framtiden. Sök efter och spela de låtar som du känner att du måste ha i appen. Singa Pro kommer att starta förhämtnings processen efter att du tryckt på Spela.

Lägg till alla språk du vill ladda ner låtar på i iPadens egna inställningar > Allmänt > Språk & Region > Lägg till.

Hur får man åtkomst till offline-läge?

1. Sätt på flygplansläge

2. Kontrollera att Wi-Fi är inaktiverat

Bra att veta: Du hittar knapparna Flygplansläge och Wi-Fi snabbast genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn, eller alternativt gå till enhetens inställningar (kugghjulsikonen) > Wi-Fi respektive Flygplansläge.

Offline mode (1)

Andra rekommendationer

• För att kunna logga in på Singa Pro så behöver iPaden vara uppkopplad till internet. Dock när man väl är inloggad, så behöver man inte logga ut.
  • Ha iPaden uppkopplad till en nätverksanslutning åtminstone två gånger i månaden. På så vis kan vi garantera att systemet uppdateras tillräckligt ofta, samt att nya låtar kan användas.
  • Notera att Singas låtkatalog växer konstant. Därför rekommenderar vi en iPad med minst 512 GB internminne för att få den större mängden innehåll nedladdat till iPads egna minne.