1. Help Center
  2. Tekniset vaatimukset & laitteiston asennus

Soundcraft UI digitaalinen mikseri -integraatio Singa Prossa

Singa Pro tukee Soundcraft Ui -sarjan kauko-ohjattavia digitaalisia miksereitä. Tässä ovat vaiheet sen määrittämiseksi.

Voit käyttää SCpcdf:ää suoraan Singa Pro -sovelluksen kautta. Jos sinulla kuitenkin on muita laitteita, suosittelemme, että sinulla on erillinen tabletti mikseriä varten.

Reitittimen asetukset

1. Etsi reitittimen DHCP asetukset (verkkoprotokolla jonka oletusarvo on yleensä 192.168.1.1).

2. Määritä välille 192.168.1.12 - 192.168.1.21

Siirry sitten Soundcraftiin

3. Käynnistä Soundcraft mikseri ja valiltse Soundcraftin oma hotspot verkkoyhteydeksi

4. Siirry Singa Pro -sovelluksen kohtaan Asetukset > Yleiset > Ota mikseri käyttöön. Näet nyt mikseri-vaihtoehdon sovelluksen valikossa.

Sitten verkkoasetukset

5. ... Valitse Verkko ja Paina “Asenna / Config”. Jos kysyy käyttäjätietoja, aseta: admin/admin

6. Asenna LAN = Ethernet ensin
* Klikkaa “Enabled” (salli)
* Valitse "Manual"
* Tyyppi IP: 192.168.1.10, "Netmask" 255.255.255.0 ja reitittimen IP: 192.168.1.1
* Tallenna / Päivitä (tai Save / Update)
* Buuttaa Soundcraft mikseri (odota 30 sekuntia ennen virran sytyttämistä takaisin)

...ja sitten vielä takaisin iPadiin

7. Yhdistä iPad Soundcraftin omaan hotspot- yhteyteen ja avaa Singa sovelluksesta mikseri >
* Network page
* WIFI Configuration
* Disable
* Save/update (tallenna/päivitä)
* Buuttaa Soundcraft mikseri taas ja odota 30 sekuntia ennen kuin laitat virran päälle

8. Yhdistä mikseri uudelleen sen omaan hotspotiin
* Verkko / Network
* Hotspot Configuration
* Disable
* Save/update (tallenna/päivitä)
* Buutta Soundraft mikseri taas ja odota 30 sekuntia ennen kuin laitat virran päälle

9. Yhdistä seuraavaksi Singa normaaliin Wi-Fi yhteyteen ja mene Singa Pro Asetuksiin > Mikseri ja kirjoita 192.168.1.10 verkkotunnuskenttään

10. Nyt Soundcraft on yhdistetty Singan kautta ja valmis käyttöön!

Valmista tuli!