Soundcraft Ui Digital Mixer-integrering i Singa Business Pro

Singa Pro stöder Soundcraft Ui Series fjärrstyrda digitala mixers. Här är stegen för att ställa in den.

Du kan använda SCpcdf direkt via Singa Pro-appen. Om du har ytterligare enheter rekommenderar vi att du har en separat surfplatta för mixer ändamål.

Ställ in routern först

1. Gå till routerns DHCP Inställningar > Standard är vanligtvis 192.168.1.1. >

2. Konfigurera DHCP-intervall till 192.168.1.12 till 192.168.1.21

Nu till Soundcraft mixern...

3. Starta Soundcraft mixer och välj Soundcrafts egen hotspot som nätverk

4. Go till Singa Pro applikationen > Inställningar > Allmänt > Aktivera Mixer. Du kommer nu att se "Mixer" som ett alternativ i applikationens meny.

Sedan nätverket

5. Välj Nätverk och tryck på "Config" > Om det frågar användarinformation: sätt admin/admin

6. Ställ in LAN = Ethernet först > Klicka på "Enabled" > Klicka på "Manual och skriv IP som 192.168.1.10, Netmask som 255.255.255.0 och routerns IP som 192.168.1.1 > Spara / uppdatera > Starta om Soundcraft-mixern (vänta 30 sekunder innan du sätter tillbaka strömmen på)

...tillbaka till iPaden

7. Anslut iPad igen till Soundcrafts egen hotspot och öppna Singa Pro's mixer > Nätverkssida > WIFI-konfiguration > Inaktivera > Spara / uppdatera > Starta om Soundcraft mixern igen (vänta 30 sekunder innan du slår på strömmen igen)

8. Anslut mixern igen till det egna hotspot > Nätverk > Hotspot-konfiguration > Inaktivera > Spara / uppdatera > Starta om Soundcraft-mixern igen (vänta 30 sekunder innan du slår på strömmen igen)

9. Anslut nu till det vanliga Wi-Fi du använder med Singa och gå till Singa Pro-inställningar > Allmänt > Mixer > Adress och skriv 192.168.1.10 i domänfältet.
10. Allt klart! Nu kan du använda Soundcraft-mixern med Singa!

Du är klar!