Ställa in ljudsystem och skärmar

Singa kan ställas in på flera olika sätt, från trådlösa till trådbundna inställningar. I den här artikeln kan du hitta enkla och vanliga installationsinstruktioner.

När du är klar med att installera en Singa Pro-enhet, följ instruktionerna nedan för att förbereda ljudsystemet och externa skärmar. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med installationen.

Vad behöver du?

1. En iPad med Singa Pro installerat
  2. En HDMI adapter:
    1. Apple Lightning Digital AV-adapter ELLER
    2. Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter (för nya modeller utan ljudjack)
  3. En fristående mixer och mikrofon/er
  4. Nödvändiga kablar (RCA, XLR etc.)
  5. Ljudsystem och skärm/monitor

Hur ansluter du dem?

1. Koppla HDMI adaptern till iPaden
  2. Fäst laddningskabeln till adaptern
  3. Anslut HDMI-kabeln till monitorn och sedan till adaptern
  4. Anslut ljudkabeln från mixern till iPaden
  5. Anslut mikrofonen till mixern

Observera att du måste ansluta kablarna i rätt ordningsföljd. Om inget ljud kommer ut, koppla bort och anslut ljudkabeln igen.