Sångtexten visas inte på skärmen

Om sångtexten inte visas, hela sångtexten inte visas ordentligt på skärmen eller du har problem med inställningarna på din externa skärm när du använder karaokespelaren, finns det några steg du kan göra för att lösa problemet.

Först och främst är det viktigt att kolla vår installationsguide för Singa Business Lite. Om problemet kvarstår efter att du har följt installationsguiden, följ stegen nedan:

1. Kontrollera att karaokespelaren känner igen skärmstorleken automatiskt. Om så inte är fallet kan du ändra skärmupplösningen/förhållandet manuellt från TV:ns/skärmens inställningar.
  2. Säkerställ att du anslutit kablarna korrekt. Försök att åtgärda problemet med att ta helt enkelt bort alla kablar och sätt tillbaka dem igen för att säkerställa att de är korrekt anslutna.

Dessa steg bör hjälpa dig att lösa eventuella problem som du kan ha med inställningarna för din externa skärm. Om problemet kvarstår kan du skicka ett e-postmeddelande till vår support på support@singabusiness.com.