Tervetuloa Singa Business Pron käyttäjäksi!

Tästä alkaa hauskuus!

Olemme innoissamme uudesta Singa-karaokematkastasi! Asiakaspalvelutiimimme on lähettänyt sinulle perehdytysviestin, josta löydät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Näitä tunnuksia käytetään kaikissa Singa Pron järjestelmissä.

Tässä on lyhyt opastus siitä, miten helppoa Singan käyttäminen on! Se on osa perehdytysvideosarjaa, joka auttaa sinut alkuun.

Tässä muutama olennainen asia, joka sinun tulee tietää Singa Pron käyttäjänä.

Hallintasivusto

• Pääset hallintasivuille täältä: https://admin.singa.com
  • Hallintasivuilla voit:
      • Kontrolloida ja aikatauluttaa mainoksia
      • Muokata laulupaikan tietoja ja aukioloaikoja
      • Pääset käsiksi tuoteinfoon ja markkinointimateriaaleihin

Tässä linkki Hallintasivuston yksityiskohtaiseen käyttöohjeeseen.

Laulutoiveet Asiakastoivepäätteellä ja Singan mobiilisovelluksessa

Asiakkaasi voivat selata katalogia, etsiä, sekä lähettää laulutoiveita Laulupaikkasi jonoon seuraavin tavoin:

• Singa Karaoke mobiilisovellus
  • Singa Discovery Station (Asiakastoivepääte)
Singa Discovery Stationin voi ottaa käyttöön osoitteessa checkin.singa.com. Voit käyttää tähän tarkoitukseen mitä tahansa laitetta (läppäri/tabletti). Tässä ohjeet!

Ongelmatilanteissa muistathan ottaa yhteyttä asiakastukeemme joko Singa-sovelluksen kautta kohdasta Tuki, tai tukisivuston kautta. Voit myös lähettää meille sähköpostia tuki@singabusiness.com.