Ulkoiseen näyttöön yhdistäminen ei onnistu

Singa Business Lite

Laajentamalla näyttöä voit hallita jonoa tietokoneella, kun kappaleen sanoitukset näkyvät ulkoisessa näytössä.

Noudata näitä ohjeita laajentaaksesi näyttöä, kun käytät Singa Litea Windows-tietokoneella:

1. Liitä tietokoneesi ulkoiseen näyttöön HDMI-kaapelilla ja aseta televisio oikealle kanavalle

2. Paina Windows-tietokoneen näppäimistön Windowsin lippupainiketta ja P-painiketta samanaikaisesti ja sitten vapauta painikkeet

3. Valitse näkyviin tulevasta luettelosta Laajenna

4. Kun Laajenna on valittuna, tietokoneesi taustanäyttö tulee näkyviin ulkoiseen näyttöön

5. Avaa Google Chrome -selain

6. Mene osoitteeseen lite.singa.com ja kirjaudu sisään Singa-tunnuksillasi.

7. Napauta Toista ulkoisessa näytössä-painiketta kappalesoittimen vasemmassa alakulmassa

8. Valitse näyttöön tulevasta luettelosta Näyttö 2 tai vastaava

Näet nyt ainoastaan kappaleiden sanat ulkoisella näytöllä ja voit lisätä kappaleita jonoon tietokoneen näytöltä häiritsemättä kappaleiden toistoa.

Jos käytät Macia, voit valita laajennetun tilan seuraavasti. Jäljellä olevat kohdat ovat samat kuin Windowsin kanssa.

Mac:

Apple tarjoaa yksityiskohtaisen oppaan ulkoiseen näyttöön yhdistämisestä:
https://support.apple.com/fi-fi/HT202351#extended

Lisätietoja ja vianetsintävinkkejä löytyy täältä:
Mac
Windows

Lue myös Aloitusohjeemme, joilla pääset alkuun Singa Business Liten kanssa.