Daglig underhåll och service för Singa Pro

Hur man undviker fel och njuta av den bästa möjliga karaokeupplevelsen

Internetanslutning

• Se till att din iPad är ansluten till WiFi. Leta efter WiFi-symbolen i det övre högra hörnet av iPad-skärmen undefined
  • Vi rekommenderar en internetanslutning som är minst 20 Mbps för Singa Business Pro. Singa fungerar också på lägre anslutningar, men laddningstider och den totala upplevelsen är inte optimal.
  • Du kan kontrollera din anslutningshastighet på https://fast.com

Mjukvara uppdateringar

• Se till att du har den senaste versionen av Singa Pro-appen installerad. Kontrollera App Store för tillgängliga uppdateringar
  • Se till att du har den senaste versionen av iPadOS installerad. Gå till iPads Inställningar > Allmänt > Programuppdatering > Hämta och installera. Vi rekommenderar att du slår på Automatiska uppdateringar för att se till att din iPad alltid är uppdaterad

Generellt om iPad

• Om iPad-batteriet tar slut, anslut enheten till laddaren och låt det stå i 10 minuter. Den slås på automatiskt när batteriet har nått en OK nivå. Vi rekommenderar att du alltid håller iPaden ansluten till laddaren (eller åtminstone strax före och under karaoke evenemanget)
  • Om det inte kommer ut något ljud, koppla ur ljudkabeln, anslut den igen och se till att volymen är på en bra nivå genom att använda volymknapparna på sidan av enheten
  • Om du inte använder Bluetooth, stäng av den för att spara på batteriet
  • Om du vill stänga av iPaden, tryck på strömknappen i 5 sekunder och för åt höger till "Stäng av"

Hur startar man om Singa Pro app

• Dubbeltryck på hemknappen och svep applikations fönstret uppåt och öppna det igen från din lista över appar
  • Om du använder en iPad utan en fysisk hemknapp, svep uppåt från skärmens nederkant och pausa där en stund. Lyft fingret från skärmen och svep applikations fönstret uppåt.