Enheten slås inte på?

• Kontrollera om batteriet är urladdat och anslut det till laddning. Vänta ett ögonblick, för om batteriet är helt urladdat kommer det att ta ett tag innan enheten får tillräckligt med ström för att öppna.
  • Kontrollera att batteriet börjar laddas i enhetens högra högra hörn -> den gröna stapeln och blixtbilden visas.
  • Starta om på 10 minuter. Det rekommenderas att alltid hålla iPad i laddaren.
  • Om batteriet inte laddas medan HDMI-adaptern är mellan enheten och laddningskabeln, koppla loss laddkabeln från adaptern och vänd den.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!