Enheten startar inte?

Ibland kan batteriet ta slut. Det tar en stund att ladda upp batteriet igen

• Kontrollera om batteriet är urladdat och anslut det till en laddare. Vänta i 10 minuter, för om batteriet är helt urladdat kommer det att ta ett tag för enheten att få tillräckligt med ström för att slå på.
  • Enheten startar automatiskt efter cirka 10 minuters laddning. Vi rekommenderar att du alltid har iPaden ansluten till en laddare, eller åtminstone strax före och under ditt karaoke evenemang
  • Om batteriet inte laddas när HDMI-adaptern är ansluten mellan enheten och laddningskabeln, koppla loss laddningskabeln från adaptern och vänd på den. Alternativt kan du ta bort adaptern helt och ladda enheten först
  • Om allt annat misslyckas, kontrollera att din laddare fungerar normalt, t.ex. genom att försöka ladda en annan enhet eller använda en annan laddare med din enhet