Kuinka asettaa laulupaikka online-tilaan

Laulupaikan tulee olla online-tilassa, jotta asiakkaat voivat lähettää laulutoiveita Singa sovelluksen- tai Singa laulutoivepäätteen kautta

Aseta laulupaikka online-tilaan näin:

Klikkaa Singa Pro sovelluksen etusivun oikealla yläkulmassa näkyvää Laulupaikka -kohtaa ja valitse laulupaikkasi.

Kun laulupaikka on online-tilassa, näet vihreän pallon Laulupaikka -kohdan vieressä. Saat myös ilmoituksen näytön alaosaan, jossa vahvistetaan laulupaikan olevan online-tilassa.

Jos et enää halua vastaanottaa lisää laulupyyntöjä, tai karaoketapahtuma päättyy, voit asettaa laulupaikkasi offline-tilaan painamalla ensin Laulupaikka ja sitten Kirjaudu ulos laulupaikasta alhaalta oikealta.

Vinkki: Jos et pysty yhdistämään laulupaikkaan, et ehkä ole antanut sovellukselle lupaa nähdä sijaintia, joten laulupaikkoja ei näy. Voit joko asentaa Singa Pron uudelleen ja sallia sijainnin käytön, kun avaat Singa Pron Laulupaikan ensimmäisen kerran, tai voit mennä iPadin Asetuksiin > Etsi Singa Pro sovellus > Salli Singa Pron käyttää sijaintia käytettäessä appia.

Etkö löytänyt vastausta? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com tai chattaa kanssamme Singa Pro sovelluksessa. Voit myös avata chatin Tukisivujen tai Admin-sivujen kautta!