1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Voinko käyttää Singa Pro -sovellusta toisella Apple iPadilla?

Lyhyesti kyllä. Lue lisää siitä, miten voit käyttää Singa Pro -sovellusta toisella iPadilla tai milloin on aika vaihtaa uuteen iPadiin.

Voiko Singa Pro -sovellusta käyttää toisella iPadilla?

Kyllä, voit käyttää Singa Pro -sovellusta millä tahansa seuraavista iPad-malleista, joissa on iPadOS 17 tai uudempi:

• iPad (7. sukupolvi tai uudempi)
  • iPad Pro (3. sukupolvi tai uudempi)
  • iPad Air (3. sukupolvi tai uudempi)

Huom! Singa Pro -tilisi voi olla aktiivisena vain yhdellä iPadilla kerrallaan.

Miten käyttää Singa Pro -sovellusta toisella iPadilla

1. Lataa Singa Pro Karaoke -sovellus App Storesta
  2. Kirjaudu sisään Singa Pro -sovellukseen vanhoilla tunnuksillasi.
    Unohtunut käyttäjätunnus tai salasana?
  3. Kaikki on valmista, aika laulaa!

Milloin kannattaa vaihtaa uuteen iPadiin?

• Jos iPadisi on vanhempaa sukupolvea kuin mitä tuemme (katso yltä), eikä se enää toimi sujuvasti Singa Pro -sovelluksen kanssa.
  • Akkuongelmat - katso ensin tämä artikkeli!
  • Haluat käyttää offline-tilaa, mutta iPadisi tallennustila on rajallinen. Suosituksemme offline-tilaa varten:
    • 64GB – 7500-10 000 kappaletta
    • 128GB – 15 000-20 000 kappaletta
    • 256GB – 30 000-40 000 kappaletta
    • 512GB – 60 000-80 000 kappaletta
    • 1TB – yli 100 000 kappaletta

Tarvitsetko apua? Customer Success & tuki-tiimimme auttaa teitä aina mielellään! Olethan yhteydessä sähköpostitse tuki@singabusiness.com.