Kan jag använda Singa Pro på en annan Apple iPad?

Det korta svaret är ja. Läs mer om hur du använder Singa Pro på en annan iPad eller när det är dags att byta till en ny iPad.

Är det möjligt att använda Singa Pro på en annan iPad?

Ja, du kan använda Singa Pro med någon av följande iPad-modeller med iPadOS 17 eller senare:

• iPad (7 generationen och senare)
  • iPad Pro (3 generationen och senare)
  • iPad Air (3 generationen och senare)

Observera! Ditt Singa Pro-konto kan endast vara aktivt på en iPad åt gången.

Hur man använder Singa Pro på en annan iPad

1. Ladda ner Singa Pro Karaoke-appen från App Store
  2. Logga in på Singa Pro med dina gamla inloggningsuppgifter
    Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?
  3. Klart! Dags att sjunga!

När bör du byta till en ny iPad?

• Om din iPad är äldre än de modeller vi stöder (se ovan) och Singa Pro inte längre fungerar smidigt.
  • Batteriproblem – kolla den här artikeln först!
  • Du vill använda vårt offline-läge men din iPads lagringsutrymme är begränsat. Vår rekommendation för offline-läge:
    • 64GB - 7500-10 000 låtar
    • 128GB - 15-20 000 låtar
    • 256GB -  30-40 000 låtar
    • 512GB - 60-80 000 låtar
    • 1TB - over 100 000 låtar

Hittade inte svar på din fråga? Kontakta oss på support@singabusiness.com or chat with us through the Singa Pro app via the Help page or Admin page!