Haluan päivittää Singa Prohon

Miten päivitän Singa Prohon?

Voit tutustua Singa Pron ominaisuuksiin ja hinnoitteluun täältä.

Singa Business Prossa on paljon uusia arvokkaita ominaisuuksia sekä silmää hivelevä ammattimainen ulkoasu. Näin päivität Singa Litestä Singa Prohon:

1. Mene osoitteeseen https://lite.singa.com/login

2. Kirjaudu sisään Singa Lite tunnuksella ja salasanalla

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Päivitä Singa Business Prohon

upgrade_pro_fin

Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa meille viestiä osoitteeseen tuki@singabusiness.com. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.