1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

iPadin tallennustila on täynnä - Miten tämä vaikuttaa Singa Pron käyttöön ja mitä tehdä

Onko sinulla ongelmia Singa Pron kanssa? Kappaleet eivät käynnisty, tai saat kummallisia virheilmoituksia? Tallennustila saattaa olla täynnä. Jatka lukemista!

Singa Pron ongelmat saattavat johtua monesta syystä. On kuitenkin helppo selvittää, johtuuko ongelma iPadisi tallennustilasta. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit optimoida muistin vapauttamalla tallennustilaa, sekä kerromme miten voit säästää muistia ja nauttia sujuvasta lauluelämyksestä.

iPadin tallennustilan tarkistaminen

Tarkista iPadin tallennustilan määrä menemällä iPadin asetuksiin > Yleiset > iPad-tallennustila. Suosittelemme, että iPadissa on vähintään 4-5GB vapaata tilaa, jotta iPad ja Singa Pro toimivat ilman ongelmia. Mitä enemmän muistia on vapaana, sen parempi.

Vapauta tallennustilaa: Poista turhat tallennetut kappaleet ja optimoi sovellus

Vapauta tallennustilaa

Mene Singa Pro sovellukseen ja paina valikkoa (3 viivaa ylhäällä vasemmalla) > Asetukset > Tallennustila > Vapauta tallennustilaa. Tämä vapauttaa Singa Pron muistia, ja poistaa esimerkiksi kappaleet, jotka on ladattu taustalatauksen ollessa aktivoituna, mutta niitä ei ole laulettu.

Poista taustalataukset käytöstä tai ota ne käyttöön

Ota taustalataukset pois päältä

Tämä asetus kannattaa pitää aktiivisena vain, jos käytät Singa Pron Offline-tilaa. Singa Pro alkaa lataamaan katalogia iPadiisi taustalauksen ollessa päällä. Mikäli sinulla on pienempimuistinen iPad, saattaa muisti täyttyä nopeastikin. Otathan siis tämän asetuksen pois päältä, mikäli et käytä Offline-tilaa. Asetus on pois päältä, kun näet tekstin "Pois käytöstä".

Jos olet ladannut osan katalogista, mutta et tarvitse sitä, voit poistaa Singa Pro sovelluksen. Tällöin myös kappaleet poistuvat. Poistettuasi sovelluksen voit ladata sovelluksen uudelleen App Storesta. Tämän jälkeen huomaat, että vanhat kappaleet ovat poistuneet, ja vapaan tallennustilan määrä on kasvanut.

Lisävinkkejä sujuvaan lauluelämykseen:

• Poista tarpeettomat sovellukset:

• Vapauta tilaa poistamalla tarpeettomia sovelluksia.
  • Sulje tarpeettomat sovellukset:

• Sammuta taustalla pyörivät sovellukset käyttäessäsi Singa Prota.
  • Käynnistä iPad ja Singa Pro -sovellus säännöllisesti uudelleen:

• Sekä iPadin, että Singa Pro -sovelluksen säännöllinen uudelleenkäynnistys voi ratkaista suorituskykyongelmia.
  • Pidä ohjelmisto päivitettynä:

• Varmista, että Singa Pro -sovellus ja iPadin iOS ovat ajan tasalla, jotta voit hyötyä virheenkorjauksista ja optimoinneista.

Vika ei korjaantunut? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com, tai chattaile kanssamme Singa Pro sovelluksen, Tukisivujen, tai Admin-sivujen kautta!