iPadens lagringsutrymme är fullt - Hur det påverkar Singa Pro och vad du kan göra

Har du problem med Singa Pro? Låtar som inte upp spelas upp eller du får konstiga felmeddelanden? Det kan vara så att ditt minne är fullt. Fortsätt att läsa!

Problem med Singa Pro kan bero på olika anledningar. Det är dock enkelt att kontrollera om problemet är relaterat till din iPads lagringskapacitet. I den här artikeln kommer vi också att visa dig hur du optimerar cacheminnet i Singa Pro-appen och berätta olika sätt att spara ditt lagringsutrymme och få en smidigare sångupplevelse.

Hur man kontrollerar iPads lagringsutrymme

För att kontrollera din iPads lagringsutrymme, gå till iPaden's inställningar > Allmänt > iPad Lagring. Det rekommenderas att ha minst 4-5 GB ledigt utrymme för att iPadOS och Singa Pro ska fungera korrekt utan problem. Ju mer ledigt lagringsutrymme du har, desto bättre.

Optimera cacheminnet: Ta bort oönskade lagrade låtar och optimera appen

Untitled design

Gå till Singa Pro-appen och klicka på de tre linjerna högst upp till vänster > Inställningar > Lagringsutrymme > Optimera cachen. Detta kommer att frigöra en del minne från Singa Pro och, till exempel, ta bort alla låtar som du kan ha laddat ner men inte sjungit om du har aktiverat bakgrundsnedladdning.

Aktivera eller avaktivera nedladdningar i bakgrunden

Offline mode
Denna inställning bör endast aktiveras om du behöver använda Singa Pro Offline-läge. När bakgrundsnedladdningen är aktiverat, kommer Singa Pro att börja ladda ner katalogen till din iPad. Detta kan snabbt fylla upp ditt lagringsutrymme om du har en iPad med mindre kapacitet. Om denna inställning är aktiverad, men du inte använder Offline-läget, stäng av inställningen. Inställningen är avstängd när du ser texten "Avaktiverad".

Om du har laddat ner en del av katalogen och inte behöver det, radera Singa Pro-appen, så kommer låtarna att tas bort. När du har raderat appen installera om Singa Pro från App Store. Nu kan du se att de nedladdade låtarna är borta och att det bör finnas mer lagringsutrymme kvar.

Ytterligare tips för en smidigare upplevelse

Ta bort onödiga appar:

- Frigör utrymme genom att ta bort appar som du inte behöver.

Stäng onödiga appar:
- Stäng av appar som körs i bakgrunden medan du använder Singa Pro.

Starta om iPad och Singa Pro-appen regelbundet:
- Om du startar om både iPad och Singa Pro-appen med jämna mellanrum kan du lösa prestandaproblem.

Håll programvaran uppdaterad:
- Se till att Singa Pro-appen och iPadens iOS är uppdaterade för att få uppdaterade buggfixar och optimeringar.

Löste inte dessa tips problemet? Oroa dig inte! Mejla oss på support@singabusiness.com eller chatta med oss i Singa Pro-appen via Hjälp-sidan eller Admin-sidan!