1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Miten poistan tai uudelleenasennan check-in sovelluksen (Singa Discovery Station)?

Katso tästä kuinka poistat tai asennat uudelleen check-in "sovelluksen" Laulutoivepäätteelle

Singa Discovery Station eli Laulutoivepääte saattaa kerätä välimuisti- tai määritystiedostoja, jotka voivat ajan mittaan vioittua ja aiheuttaa suorituskykyongelmia. Tuore uudelleenasennus tyhjentää nämä tiedostot ja korvaa ne puhtailla, oletusasetuksilla. Näin voit poistaa tai asentaa Singa Discovery Stationin (”Singa check-in sovelluksen”) uudelleen:

1. Poista check-in ”sovellus” aloitusnäytöltä tai työpöydältäsi
  2. Poista tämän jälkeen selaimen historia, välimuisti ja evästeet. Katso esimerkiksi Applen ohjeet Safarille täältä.
  3. Asenna check-in ”sovellus” takaisin laitteelle. Ohjeet asennukseen löytyvät täältä

IMG_6346

Jos ongelma jatkuu, voit olla tukeemme yhteydessä sähköpostitse: tuki@singabusiness.com