Hur tar jag bort eller installerar om Hitta och önska-station?

Läs hur du installerar om eller tar bort "appen" Singa Check-in

Singa Discovery Station kan samla på sig cache- eller konfigurationsfiler som kan bli korrupta med tiden, vilket leder till prestandaproblem. En ny ominstallation rensar ut dessa filer och ersätter dem med rena standardfiler. Så här kan du ta bort eller installera om Hitta och Önska -station ("appen" Singa Check-in”):

1. Ta bort check-in app från din startskärm eller skrivbord
  2. Därefter raderar du webbläsarens historik, cache och cookies. Se till exempel Apples instruktioner för Safari här
  3. Installera tillbaka check-in-appen. Fullständiga instruktioner finns här

IMG_6346

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till