Kuinka muuttaa sävelkorkeutta ja tempoa

Singa Business Pro tarjoaa sävelkorkeus- ja tempo-ominaisuuden, jonka avulla asiakas voi muokata kappaleen omaan ääneensä sopivaksi.

Tässä videossa näytetään, miten voit kontrolloida kappalejonoa, sekä muuttaa sävelkorkeutta ja tempoa Singa Business Prossa. Video on englanninkielinen.

Voit säätää sävelkorkeutta ja tempoa valittuasi kappaleen. Voit myös muuttaa ääniasetuksia samalla, kun laulaja laulaa.

Valitaksesi mieleisen sävelkorkeuden ja tempon:
1. Klikkaa kappaletta, jonka haluat laulaa
2. Säädä lauluasetuksista haluamasi sävelkorkeus ja tempo
3. Paina valmis

Muuttaaksesi sävelkorkeutta ja tempoa laulajan laulaessa:
1. Mene Päänäkymään
2. Voit muuttaa ääniasetuksia säätämällä näytön oikealla alapuolella näkyvää sävelkorkeutta ja tempoa

Etkö löytänyt vastausta? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com tai chattaa kanssamme Singa Pro sovelluksessa. Voit myös avata chatin Tukisivujen tai Admin-sivujen kautta!