Hur man ändrar tonhöjd och takt

Singa Business Pro har en tonhöjd- och taktfunktion som gör det möjligt för kunderna att anpassa låten till sin egen röst.

Här kan du se en video om hur du styr kön och ändrar tonhöjd och takt i Singa Business Pro.

Tonhöjd och takt kan väljas när du har valt en låt och ändras medan sångaren sjunger.

Såhär väljer du önskad tonhöjd eller takt:
1. Klicka på den låt du vill sjunga
2. I låtinställningarna kan du ändra tonhöjd och takt efter eget tycke.
3. Tryck på Nästa

Så här ändrar du tonhöjd och tempo medan sångaren sjunger:
1. Gå till huvudvyn
2. På höger sida under displayen hittar du den tonhöjd och takt som du kan ändra.