1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Mitä tarkoittaa Älykäs jono (Smart queue)?

Singa Pron uusi Älykäs jono: parempaa jonon hallintaa

Älykäs jono -ominaisuudet

1. Aikaleimat pyynnöille ja jonoon lisäyksille

• Jokainen kappale sisältää nyt leiman, joka näyttää milloin kappalepyyntö vastaanotettiin tai milloin se lisättiin jonoon.

2. Ajan seurannan ilmoitukset

• Jos kappale on ollut jonossa yli 30 minuuttia, leima muuttuu keltaiseksi.
  • Tämä visuaalinen vinkki auttaa sinua tunnistamaan, mitkä kappaleet ovat odottaneet pitkään, jotta voit tarvittaessa priorisoida tai hallita laulajien odotuksia.

3. Näytä laulajan kappalemäärä

• Jos laulajalla on kaksi tai useampia kappaleleita jonossa, näkyy leima, joka kertoo, kuinka monta kappaletta hänellä on jonossa.
  • Tämä varmistaa paremman jonon hallinnan ja antaa laulajille selkeyttä heidän vuoroistaan.

4. Parempi laulajan tunnistusjärjestelmä

• Jos laulaja on käyttänyt kappalepyyntöjärjestelmää, hänen käyttäjätunnuksensa vastaa automaattisesti hänen pyytämiään kappaleita, riippumatta siitä, mikä nimi on annettu.
  • Jos asiakkaat eivät ole käyttäneet pyyntöjärjestelmää, heidän nimensä käytetään kappaleiden tunnistamiseen. Tämä poistaa sekaannuksia, kun useita samannimisiä laulajia on mukana.

5. Tarkka ajoitus kappaleille

• Haluatko tietää tarkalleen, milloin kappale alkaa? Napauta jäljellä olevaa aikaa, joka näkyy kappaleen kohdalla jonossa, ja järjestelmä näyttää tarkan aloitusajan.

Miksi Älykäs jono?

Uusi Älykäs jono -järjestelmä parantaa Singa Pron käyttökokemusta tarjoamalla selkeän näkymän karaokejonoon. Karaokevetäjät voivat nyt hallita kappalejonoa entistä helpommin, ja laulajat näkevät selkeästi, milloin heidän vuoronsa on tulossa.

Tarvitsetko apua? Customer Success & tuki-tiimimme auttaa teitä aina mielellään! Olethan yhteydessä sähköpostitse tuki@singabusiness.com.