Vad är Smart kö?

Singa Pros nya Smart Kö: bättre kontroll för din karaokeupplevelse

Funktioner i Smart Kö

1. Tidsstämpel för önskemålen

• Varje låt innehåller nu en etikett som visar när låtönskan mottogs eller när den lades till i kön.
  • Dessa tidsstämplar hjälper dig att hålla koll på ordningen och tidpunkten för förfrågningarna, vilket säkerställer att allt flyter på smidigt.

2. Tidsbaserade varningar

• Om en låt har legat i kön i över 30 minuter, blir etiketten gul.
  • Denna visuella signal visar vilka låtar som har väntat länge, så att du kan prioritera eller hantera förväntningarna hos sångarna.

3. Visa antal låtar per sångare

• Om en sångare har två eller fler låtar i kön visas nu en etikett som anger hur många låtar de har på tur.
  • Detta ger bättre köhantering och tydlighet för sångarna om deras plats i kön.

4. Förbättrat system för sångaridentifiering

• Om sångaren har använt låtönskningssystemet kommer deras användar-ID automatiskt matcha de låtar de begärt, oavsett vilket namn som angetts.
  • Om de inte har använt önskningssystemet används deras namn för att identifiera låtarna. Detta minskar förväxlingar när flera personer med liknande namn deltar.

5. Exakt tid för låtar

• Vill du veta exakt när en låt är schemalagd att starta? Tryck på den återstående tiden som visas för låten i kön, och systemet visar den exakta starttiden.

Varför smart queue?

Det nya smart queue-systemet förbättrar Singa Pro-upplevelsen genom att ge tydlig insyn och bättre organisering. Värdar kan nu enklare hantera låtkön med, och sångare får en klar bild av när det är deras tur.

Hittade du inte svar på din fråga? Kontakta oss på support@singabusiness.com or chat with us through the Singa Pro app via the Help page or Admin page!