Singa Business Pro & Karaoke Box - Tekniska krav

Tekniska krav

Välja iPad

Singa Pro stöder alla iPad-modeller med iPadOS 17 eller senare. För en framtidssäker och smidig upplevelse rekommenderar vi någon av dessa modeller:

• iPad (7:e generation eller senare)
  • iPad Pro (2:a generation eller senare)
  • iPad Air (3:e generation eller senare)
Skärmstorleken är någonstans mellan 10.2” to 12.9” beroende på modellen

Offline-läge

Mängden låtar du kan använda i offline-läge beror på tillgängligt lagringsutrymme på din huvudsakliga iPad:

• 128GB – 15-20 000 sånger i offline-läge
  • 256GB – 30-40 000 sånger i offline-läge
  • 512GB – 60-80 000 sånger i offline-läge
  • 1TB – over 100 000 sånger i offline-läge

Trådbunden installation

IPads med ljuduttag (audio jack)

Videoanslutningen sker med en HDMI-kabel och ljudet med en RCA-kabel.

IPads utan ljuduttag (audio jack) Videoanslutningen sker med en HDMI-kabel och ljudet med en RCA-kabel.

Du behöver antingen

• HyperDrive USB-C Hub utrustad med HDMI-port, laddningsport samt 3.5 mm ljudutgång ("hörlursport")

ELLER

Obs! Längden på en HDMI-kabel kan påverka kvaliteten på den överförda signalen. Vid avstånd över 10 meter kan signalförluster uppstå, vilket kan leda till försämrad bild- eller ljudkvalitet. En HDMI-förstärkare ("repeater" eller "extender") kan förstärka HDMI-signalen för längre avstånd. För professionella installationer vid längre avstånd rekommenderar vi att du kontaktar din lokala professionella AV-installatör och använder t.ex. aktiva HDMI-fiber- eller CAT-kablar.

Trådlös installation

För en trådlös video- och ljudanslutning använder du Apples trådlösa Airplay-läge med skärmspegling.

Du behöver även en Apple TV och en HDMI-ljudextraktor.