Hur ansluter mina kunder till min venue?

Du kan ställa in din venue som antingen offentlig eller privat, vilket påverkar hur kunder sedan interagerar med Singa-mobilappen innan de begär sin första låt.

Inställningarna finns på Admin sidan på https://admin.singa.com

1. Offentlig Venue
    För app-användare som är nära din venue kommer den att dyka upp i avsnittet Venue i Singa-mobilappen och låta din kund begära låtar genom att trycka på den från listan

2. Privat Venue
    Dina kunder måste ange en åtkomstkod via lokalens söksida innan de kan begära låtar. Du ställer in koden själv och kan lägga ut den runt din fysiska lokal, t.ex. på karaokeskärmen med hjälp av Annonsering. Användaren förblir inloggad och behöver inte ange lösenordet för varje låt de begär. Se vår detaljerade information om privata venues här.