Hur man ställer in en Hitta och önska-station

Du kan enkelt använda vilken enhet som helst som hitta och önska-station för att låta dina kunder lägga till låtar i kön snabbare. Vi rekommenderar dock att du använder en iPad

Lägga till Singa Check-in till hemskärmen på din enhet

Om du använder en iPad och webbläsaren Safari följer du stegen nedan. De flesta enheter och webbläsare har ett liknande alternativ, kolla hjälpsidan för enheten/webbläsarinställningarna du arbetar med.

1. Öppna checkin.singa.com i Safari
  2. Tryck på Dela knappen längst upp till höger på skärmen  undefined-1
  3. Tryck på Lägg till på hemskärmen och öppna Singa Check-in-appen från hemskärmen
  4. Logga in med dina Singa Pro inloggningar

Om du har problem med att logga in, vänligen rensa din webbläsarhistorik. När rensningen är klar öppnar du "appen" igen och försöker logga in.

Låsa enheten från all annan användning

Genom att låsa enheten ser du till att dina kunder inte kommer åt några andra funktioner eller menyer på enheten. Först måste du ställa in ett skärmlås.

På en iPad (Android-specifika steg längre ner)

1. Navigera till Inställningar > Hjälpmedel > Guidad åtkomst
  2. Välj Lösenkodsinställningarna och ställ sedan in en lösenkod. Det är mycket viktigt att du kommer ihåg koden för framtida bruk.
  3. Ange lösenordet och bekräfta det sedan genom att ange det igen. Du kan också tillåta åtkomst till Face ID eller Touch ID för att avsluta användarsessionen med guidad åtkomst.

Starta en Guidad åtkomst-session

1. Öppna Singa Check-in
  2. På en iPad som saknar hemknapp, trippelklicka på sidoknappen. På en med hemknapp ska du trippelklicka på hemknappen.
  3. Tryck på Guidad åtkomst och sedan på Start.

På en Android-enhet

1. Öppna enhetens Inställningar
  2. Gå till Säkerhet, scrolla sedan ner till Fästa appar
  3. Aktivera Använd Fästa appar
    1. Vi föreslår att du också aktiverar "Kräv lösenord innan skärmen lossas", för att hålla kunderna borta från resten av enheten ifall de råkar lossa Singa Check-in.

När det är gjort, gå till Singa Check-in och följ instruktionerna nedan.

1. Öppna Senaste appar genom att trycka på den fyrkantiga knappen i navigeringsfältet
  2. Peka och håll kvar fingret på Singa-ikonen uppe i mitten på skärmen
  3. Välj Fäst

Singa Check-in är nu fäst i förgrunden på Android-enheten.

Vänligen notera, att dessa steg stämmer för en enhet med en ren Android 12-upplevelse. Funktionens tillgänglighet samt hur du hittar till dess inställningar på andra enheter och versioner kan variera. Om du inte hittar inställningarna kan du söka efter Fästa appar i Inställningars sökfunktion.

Den här inställningen hjälper dina kunder att lägga till låtförfrågningar från en separat enhet som finns vid din Venue. Du kan också ta emot sångförfrågningar från användare av Singa-mobil appen eller lägga till dem från din Singa Pro-huvudenhet. Läs mer om hur man lägger till en låt här.