Karaokerum med Singa Business Pro

En enkel installation för att bygga ett karaokerum

Krav:

• En iPad och Singa Pro-applikationen
  • 2 aktiva högtalare - med tanke på att det oftast är ett litet rum kräver ett karaokerum inte de största och bästa högtalarna
  • Mixer; flera alternativ - från enkla 4-kanal analoga till digitala mixer alternativ. Singa Pro-applikationer kommer med en digital mixer.
  • 2 trådbundna eller trådlösa mikrofoner
    • Trådbunden fördel: mindre risk för positiv feedback loop
    • Trådlös fördel: bättre upplevelse för sångarna
  • Nödvändiga kablar: kolla iPad plugins - Lightning eller USB-C adapter

Effektgruppen

Avancerade inställningar för olika användningsområden i karaokerum:

Hur man använder karaoke box: Karaoke box

Oberoende karaoke i rum: Ställa in Kiosk-läge