Laite ei lähde päälle?

Laite ei käynnisty virtapainikkeesta tai näytölle tulee latausjohdon kuva

• Liitä laite lataukseen. Odota hetki, sillä jos akku on päässyt täysin loppumaan, kestää hetki että laite saa tarpeeksi virtaa avautuakseen.
  • Tarkista että akku alkaa latautumaan laitteen oikeasta yläkulmasta -> vihreä palkki ja salaman kuva ilmestyvät näkyviin.
  • Laite käynnistyy itsestään noin 10 minuutin päästä jos akku on päässyt täysin tyhjäksi. Suosittelemme pitämään laitetta latauksessa karaokeiltojen päätteeksi ilman HDMI adapteria.
  • Jos akku ei lataudu HDMI - adapterin ollessa laitteen ja latausjohdon välissä, irrota latausjohto adapterista ja käännä toisin päin.
  • Jos tämäkään ei auta, irroita adapteri välistä pois ja lataa normaalisti hetken ajan.

Jos et saanut apua, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme osoitteessa help.singabusiness.com