1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Laite ei lähde päälle?

Välillä laitteen akku on voinut tyhjentyä täysin. On mahdollista, että laitteella menee hetki saadakseen riittävästi virtaa uudelleenkäynnistystä varten.

• Tarkista onko laitteen akku tyhjentynyt täysin ja kytke laite laturiin. Odota n. 10 minuuttia, jotta laite saa riittävästi virtaa, että uudelleenkäynnistys on mahdollinen.
  • iPad käynnistyy automaattisesti uudelleen n. 10min latauksen jälkeen, kun laitteessa on riittävästi virtaa. Suosittelemme, että iPad on kytkettynä laturiin jatkuvasti, jotta akku ei pääse tyhjentymään. Mikäli et pidä iPadia latauksessa jatkuvasti, varmistathan että laitteessa on virtaa ja on latauksessa hieman ennen karaoken aloittamista, jotta kaikki sujuu mallikkaasti.
  • Jos akku ei lataudu silloin, kun HDMI-adapteriin on kytketty latausjohto, irrota se adapterista ja käännä ympäri ja kytke se adapteriin uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit irroittaa latausjohdon kokonaan adapterista ja ladata laitteen erikseen latausjohdolla
  • Mikäli ylläolevat vaihtoehdot eivät toimi, varmista, että sinulla on toimiva laturi ja latausjohto. Tämä on helpointa tarkistaa siten, että kokeilee lataako laturi/latausjohto jotain toista laitetta.
  • Tarkista myös latausportti. Välillä latausporttiin saattaa kertyä likaa/pölyä ja laturi ei täten pysty lataamaan laitetta kunnolla. Puhdista latausportti esim. paineilman avulla ja kokeile tämän jälkeen latautuuko laite paremmin.
Jos et saanut apua, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme osoitteessa help.singabusiness.com