Singa Business Pro-inställning för ljudsystem och skärmar

Kom i gång med Singa med ljud och skärm

När du är klar med att installera Singa Pro-enheten, följ instruktionerna för att förbereda ljudsystemet och skärmen genom att följa stegen:

Så vad behöver du?

1. Singa Pro-iPad och HDMI-adapter
    2. Mixer och mikrofon
    3. Nödvändiga kablar (RCA, XLR etc.)
    4. Ljudsystem och skärm

Hur ansluter du dem?

1. Anslut laddkabeln till HDMI-adaptern
    2. Anslut HDMI-kabeln till både: monitor och HDMI-adapter
    3. Anslut ljudkabeln från mixern till iPad
    4. Anslut mikrofonen till mixern

Observera rätt ordning när du ansluter kablarna. Om inget ljud kommer ut, koppla bort och anslut ljudkabeln igen.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, kontakta support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpcentret!