Så här avaktiverar du Singa Karaoke Kiosk-läge

Om du vill avsluta läget Kiosk (Självbetjäning) och behöver hjälp, läs denna korta artikel.

Följ dessa enkla steg för att lämna Kioskläget

  1. Tryck på hänglåsikonen i det övre högra hörnet av skärmen
  2. Ange ditt Singa Pro-lösenord och tryck på Lås upp
  3. Kioskläget har nu avaktiverats och du bör nu se huvudvyn i Singa Pro

TIPS: Aktiverade du Box-läget istället och vill avaktivera det? Se denna artikel.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till , chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!