Kuinka deaktivoida Singa Karaoke Itsepalvelutila

Jos haluat sulkea Singa Pro Itsepalvelutilan ja tarvitset apua, jatka lukemista.

Singa Pro Itsepalvelutilan sulkeminen

Sulje Itsepalvelutila

  1. Paina näytön ylhäällä oikealla sijaitsevaa Lukko-kuvaketta
  2. Kirjoita Singa Pro salasanasi ja paina Poista lukitus
  3. Olet onnistuneesti sulkenut Itsepalvelutilan ja sinun pitäisi nyt nähdä Singa Pron etusivu

VINKKI: Aktivoitko sittenkin  Box-tilan ja haluat sulkea sen? Lue tämä artikkeli.

 

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivustojen kautta!