Det går inte att ansluta till extern skärm

Genom att förlänga skärmen kan du fortsätta att hantera kön på datorn medan textvyn finns kvar på den stora skärmen

Följ dessa steg för att förlänga skärmen när du använder Singa Lite på en Windows-dator:

1. Anslut datorn till den externa skärmen via HDMI och ställ in TV:n på rätt källkanal

2. På Windows-datorns tangentbord trycker du på Windows-flaggknappen och P-knappen samtidigt och släpper sedan.
3. Välj Utökade i listan som visas
4. När du har valt Utökade visas datorns bakgrundsskärm på den externa monitorn
5. Öppna webbläsaren Google Chrome
6. Gå till lite.singa.com och logga in med dina Singa-autentiseringsuppgifter.
7. Tryck på Gjuta-knappen i det nedre vänstra hörnet av låtspelaren

lite_swe

8. Välj Monitor 2 eller liknande i den lista som visas

Nu ser du bara låttexten på den externa monitorn och kan lägga till låtar i kön från datorskärmen utan att störa uppspelningen av låten.

Om du har problem med att ansluta den externa skärmen, kontrollera dina skärminställningar och se till att den externa skärmen inte är i spegelläge (mirror mode), men istället använd det Utökade läget.

Så här väljer du det Utökade läget:

Mac:
Apple tillhandahåller en detaljerad guide för anslutning till en extern skärm
https://support.apple.com/sv-se/HT202351

Windows: Tryck på Windows Logo Key + P och välj alternativet Extend.

Mer information och felsöknings tips finns här:

Mac
Windows

Läs också hur du
ställer in karaoke med Singa Business Lite här