Glömt lösenordet?

Du kan ändra ditt lösenord via admin.singa.com eller kontakta vår support

Har du glömt ditt lösenord? Det kan hända ibland. Det finns olika sätt att få tillbaka ditt lösenord beroende på om du är en Singa Business Pro-användare eller en Singa Business Lite-användare.

För Singa Business Pro användare

Vänligen kontakta vår support på support@singabusiness.com och de kommer förse dig med dina inloggningsdetaljer.

För Singa Business Lite användare

Om du är en Singa Business Lite användare och glömt ditt lösenord kan du ändra ditt lösenord från webbsidan admin.singa.com. Klicka på länken Har du glömt ditt lösenord? och ange din mejladress som du använde när du registrerade dig.

Glomt-losenord

Observera, att du endast kan ha en registrerad mejladress i vårt register. Ifall du inte minns detta, vänligen kontakta support@singabusiness.com.

Hittade du inget svar på din fråga? Ingen fara, skicka ett mejl till oss på support@singabusiness.com.