Installationsguide för Apple HDMI Adapter

Här är instruktioner för hur vi rekommenderar dig ansluta Singa med en Apple HDMI Adapter

AppleHDMIAdapter

Krav:

• En iPad och Singa Pro-appen. Vi rekommenderar en Apple iPad 6:e generationen eller tidigare.
  • Apple HDMI-adapter
  • HDMI kabel
  • Skärm(ar)
  • 2 högtalare
  • Mixer; flera alternativ - från enkla 4-kanals analoga mixers till digitala mixers. Singa Pro-appen levereras med en digital mixer.
  • 2 trådbundna eller trådlösa mikrofoner
    • Kabelfördel: mindre risk för positiv återkoppling.
    • Trådlös fördel: en bättre upplevelse för sångarna
  • diverse kablar (t.ex. RCA, HDMI-kabel)

Obs! Längden på en HDMI-kabel kan påverka kvaliteten på den överförda signalen. Vid avstånd över 10 meter kan signalförluster uppstå, vilket kan leda till försämrad bild- eller ljudkvalitet. En HDMI-förstärkare ("repeater" eller "extender") kan förstärka HDMI-signalen för längre avstånd. För professionella installationer vid längre avstånd rekommenderar vi att du kontaktar din lokala professionella AV-installatör och använder t.ex. aktiva HDMI-fiber- eller CAT-kablar.