1. Help Center
  2. Tekniset vaatimukset & laitteiston asennus

Asennusohje Apple HDMI-adapteria käytettäessä

Tässä ohjeet siihen, kuinka voit yhdistää Singa Pron Apple HDMI-adapteriin

AppleHDMIAdapter

Vaatimukset:

• iPad ja Singa Pro App. Suosittelemme vähintään 6. generaation Apple iPadia tai uudempaa
  • Apple HDMI-adapteri
  • HDMI Audio Extractor (signaalinmuuntaja)
  • Näyttö / Näytöt
  • Kaksi kaiutinta
  • Mikseri: useita vaihtoehtoja - simppeleistä 4-kanavaisista analogisista miksereistä digitaalisiin mikserivaihtoehtoihin
  • Kaksi tai useampi langallinen tai langaton mikrofoni
    • Langallisen mikrofonin etu: pienempi riski äänenkiertoon
    • Langattoman mikrofonin etu: parempi laulukokemus esiintyjille
  • Erilaiset kaapelit (kuten audio- ja HDMI-kaapelit)

Huom! HDMI-kaapelin pituus voi vaikuttaa lähetetyn signaalin laatuun. Signaalin häviämistä voi esiintyä yli 10 metrin etäisyyksillä, mikä voi aiheuttaa kuvan tai äänen laadun heikkenemistä. HDMI-vahvistimet vahvistavat HDMI-signaalia pidemmillä etäisyyksillä. Ammattimaisissa pidempien etäisyyksien asennuksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen AV-ammatilaiseen ja käyttämään esimerkiksi aktiivisia HDMI-kuitu- tai CAT-kaapeleita.