Varför iPad håller inte laddningen?

Har du problem med att dina laddare inte klarar av att hålla iPads fulladdade? Läs hur du åtgärdar detta.

Singa är utvecklad för att vara tillräckligt strömeffektiv för att fungera med den laddare som medföljer i förpackningen. I sällsynta fall, beroende på andra delar av installationen, t.ex. TV och/eller högtalare, kan du behöva en mer kraftfull 30W-laddare. Singa kan dock inte kompensera för detta.

Det är också viktigt att minimera annan användning av iPad när du använder Singa Pro, så vi rekommenderar att du alltid stänger andra appar och håller iPad fulladdad mellan sessionerna.

På den här sidan hittar du följande felsökningssteg:

• Stäng av appuppdatering i bakgrunden
  • Starta om din iPad
  • Tvinga omstart av din iPad

Vårt fokus och vår expertis ligger på musiken och applikationen. Om du har ytterligare frågor om hårdvaru-, ljud- eller videoproblem rekommenderar vi att du kontaktar dina lokala AV-experter.