1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Miksi iPad ei pidä akkua?

Tyhjeneekö iPadin akku liian nopeasti tai onko akun varaus jatkuvasti vajaa? Näin korjaat tilanteen.

Singa on kehitetty niin, että se tavallisesti toimii hyvin pakkauksessa tulevan laturin kanssa. Harvoissa tapauksissa, riippuen muista laitteista, kuten televisiosta ja/tai kaiuttimista, saatat tarvita tehokkaamman 30 W:n laturin. Singa ei kuitenkaan voi kompensoida tätä.

On myös tärkeää minimoida iPadin muu käyttö Singa Prota käytettäessä, joten suosittelemme, että suljet aina muut sovellukset ja pidät iPadin täysin ladattuna istuntojen välillä.

Katso tältä sivulta seuraavat vianmääritysvaiheet:

• Ota taustasovellusten päivitys pois käytöstä
  • Käynnistä iPad uudelleen
  • Pakota iPadin uudelleenkäynnistys ("force restart")

Asiantuntemuksemme keskittyy musiikkiin ja Singan sovellukseen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä laitteisto-, ääni- tai video-ongelmista, suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen AV-ammattilaiseen.