Singa Business Lite - Tekniska krav

Internet anslutning

För den bästa användarupplevelsen rekommenderar vi att du använder dig av en fast bredbandsanslutning eller en höghastighets trådlös bredbandsanslutning.

Rekommenderad bandbredd: minst 20 Mbps

Du kan testa din internetanslutnings hastighet här: https://fast.com/

Webbläsare

Vi rekommenderar att använda Google Chrome webbläsare, men Singa fungerar med andra webbläsare också. Se till att du har uppdaterat din webbläsare till den senaste versionen. Uppdateringsinstruktioner för Chrome finns här.

Om du redan har Chrome installerat på din dator:
  1. Öppna Google Chrome
  2. Gå till lite.singa.com

Om du inte ännu har Google Chrome:

1. Ladda ner och installera Chrome från denna länk
  2. Starta Chrome och gå till lite.singa.com