Såhär aktiverar du din venue

Din venue måste vara online för att kunna ta emot låtförfrågningar via Singa-mobilappen eller använda dig av en Hitta och Önska-station

Så här ställer du in din venue till online:

Från Dashboard vyn i Singa Pro-appen, tryck på Venue i det övre högra hörnet och välj din venue.

IMG_0081-1

När din venue är online kommer du att se en grön stapel längst upp på skärmen med en bekräftelse på att lokalen nu är online.

Om du inte vill få fler förfrågningar eller om ditt karaoke evenemang slutar, kan du logga ut genom att trycka på Venue igen och Checka ut i det nedre vänstra hörnet.

Tips: Om du inte kan ansluta till din venue kanske du inte har tillåtit åtkomst till iPadens plats för att se några venues. Du kan antingen installera om Singa Pro och tillåta åtkomst till plats när du först öppnar Venue i Singa Pro, eller så kan du gå till din iPads Inställningar > Leta efter Singa Pro-appen > Tillåt appen att se plats när du använder appen.