Uppstart

Ställa in din skärm och ljudsystem och nödvändiga saker innan du börjar karaoke

Vad du behöver

1. En dator / bärbar dator
  2. TV eller annan bildskärm och en anslutningskabel (HDMI-kabel och eventuell adapter)
  3. Högtalare / Ljudsystem
  4. Mikrofon (er), mixer och anslutningskablar (XLR-kabel)
  5. En internetanslutning

1) Anslut datorn till TV: n / annan extern skärm via en HDMI-kabel.

Beroende på portarna på din dator kan du behöva en adapter för att ansluta HDMI-kabeln till din dator.

I Lite-appen klickar du på "Anslut extern skärm" och välj höger skärm från listan i det övre högra hörnet.

Om skärmen inte finns i listan, kontrollera dina skärminställningar och välj Extend desktop / display mode. Läs mer

2) Anslut datorn med en RCA-kabel till mixern.

Det tvådelade huvudet (rött + vitt) på RCA-kabeln är anslutet till mixern och enhetshuvudet sätts in i hörlursuttaget på datorn.

3) Anslut ljudet från mixern till ljudsystemet / högtalaren.

Ofta görs detta med en XLR-kabel, men beror på vilken ljudutrustning du använder.

4) Anslut mikrofonerna till mixern till sina egna kanaler med en XLR-kabel.

Justera mikrofonvolymen genom mixern och gör andra ljudjusteringar, till exempel lägg till reverb / eko.