Ääni ei kuulu?

Ääni ei kuulu lainkaan, vaikka kappale soi kuvaruudulla normaalisti

Usein tämä johtuu siitä, että johdot ovat asetettu väärässä järjestyksessä.
  • Tarkista laitteen äänenvoimakkuus säätämällä laitteen reunassa olevista painikkeista.
  • Tarkista mikserin äänenvoimakkuus.
  • Irrota äänijohto laitteesta ja kytke takaisin.

Kaapelit tulee kytkeä laitteisiin oikeassa järjestyksessä.

Tässä ohjeet kuinka laite kytketään äänentoistoon sekä näyttöihin!

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme suoraan Singa sovelluksen kautta!