Singa Pron Yleiset Asetukset

Singa Prossa on monia asetuksia, ja voi olla vaikea tietää, mitkä niistä kannattaa valita. Tässä artikkelissa kerromme sinulle yleisistä asetuksista, jotta voit luoda laulupaikallesi parhaan mahdollisen karaokekokemuksen.

Yleiset Asetukset - (Englanninkielinen) video-opas

Katso video saadaksesi lisätietoja yleisistä asetuksista. Videon jälkeen voit lukea suomeksi alta lisää eri asetusvaihtoehdoista.

Käydään läpi Singa Pron Yleiset Asetukset. Kaikkia asetuksia voi muokata milloin tahansa, joten voit vapaasti kokeilla erilaisia asetuksia ja tehdä hienosäätöjä löytääksesi täydelliset karaokeasetukset oman laulupaikan tarpeisiin.

Yleiset asetukset

• Muista asetukset
    • Kun päällä, kappaleelle valitsemasi kappaleversio, sävelkorkeus ja tempo -asetukset muistetaan tulevissa kappaleissa.
  • Valitse suosituin versio
    • Kun päällä, kappaleen suosituin versio valitaan automaattisesti.
  • Vaadi laulajan nimi
    • Kun päällä, jokaisessa laulupyynnössä on oltava nimi, ennen kuin pyyntö voidaan lähettää tai lisätä jonoon.
  • Automaattitoisto
    • Kun päällä, jonossa oleva seuraava kappale soitetaan automaattisesti edellisen päätyttyä, jotta asiakkaat voivat nauttia automaattisesta karaokekokemuksesta.
    • Kun pois päältä, sinun täytyy napauttaa Toista jokaisen kappaleen kohdalla, jolloin voit puhua kappaleiden välillä, jos isännöit karaokea tai haluat jatkaa kappaleiden manuaalista etenemistä.
  • Automaattinen hyväksyntä
    • Kun päällä, Laulutoivepäätelaitteen pyynnöt ja mobiilipyynnöt lisätään automaattisesti jonoon.
    • Kun pois päältä, pyynnöt ilmestyvät jonon alareunaan, jossa voit joko hyväksyä tai hylätä ne.
  • Näytä tulevat laulajat
    • Kun päällä, näet tulevien laulajien nimet näytön alaosassa.
  • Näytä aika-arviot
    • Kun päällä, näet aika-arviot näytön alaosassa.
  • Tyhjennä jono
    • Paina Tyhjennä jono -kohtaa ja vahvista poistaaksesi kaikki kappaleet jonosta. Nyt sinulla on tyhjä jono ja uuden karaokesession aloittaminen on helpompaa.

Etkö löytänyt vastausta? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com, tai chattaile kanssamme Singa Pro sovelluksen, Tukisivujen, tai Admin-sivujen kautta!