Allmänna inställningar i Singa Pro

Singa Pro har många klyftiga inställningar, och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. I den här artikeln berättar vi allt om Allmänna inställningar, så att du kan skapa den bästa möjliga karaokeupplevelsen för din lokal.

Allmänna inställningar i Singa Pro - Videoguiden

Titta på videon för att lära dig mer om Allmänna inställningar. Videon är på engelska. Efter videon kan du läsa mer om de olika inställningsalternativen nedan.

Nu när du har sett videon ska vi gå igenom de olika allmänna inställningarna som finns tillgängliga i Singa Pro. Alla dessa inställningar kan justeras när du vill, så känn dig fri att leka med de olika alternativen för att hitta den kombination av inställnongar som passar just dig.

• Kom ihåg inställningar
    • När aktiverad kommer de inställningar för låtversion, tonhöjd och tempo som du har valt för en låt att sparas för framtida låtar.
  • Välj populäraste versionen

• När den är aktiverad, kommer den mest populära versionen av låten att väljas automatiskt, vilket gör det snabbare att lägga till låtar i kön
  • Kräver sångarens namn

• När aktiverad måste varje kund ange sitt namn för att låtönskemålet ska kunna skickas eller läggas till i kön.
  • Auto Play

• När den är aktiverad spelas nästa låt i kön automatiskt efter att den föregående avslutats, för att ge dina kunder en automatiserad karaokeupplevelse.
    • När den är avaktiverad måste du trycka på Starta sång för varje låt, så att du kan prata mellan låtarna om du är värd för karaoken eller vill ha manuell låtprogression.
  • Auto godkänn
    • När den är aktiverad läggs önskemål skickade via enfrån Singa Discovery Station samt mobila förfrågningar automatiskt till i din kö.
    • När den är avaktiverad visas förfrågningarna längst ner i kön, där du antingen kan acceptera eller avvisa dem.
  • Visa nästa sångare

• När aktiverad kan du se de kommande sångarnas namn längst ned på stora skärmen.
  • Visa uppskattad tid

• När aktiverad kan du se tidsuppskattningarna längst ned på skärmen.
  • Töm kön

• Tryck på knappen Töm kö och bekräfta för att ta bort alla låtar som finns kvar i kön. Nu har du en ny start för nästa karaokesession.