Kuinka deaktivoida Singa Karaoke Box -tila

Oletko jumissa Box -tilassa, ja haluat palata Singa Pron päänäkymään, tai onko Box -tilan kanssa ongelmia? Jatka lukemista.

On olemassa kolme tapaa päästä Box -tilasta takaisin Singa Pron päänäkymään ja deaktivoida Box -tila. Suosittelemme myös, että suljet Box -tilan ja aktivoit sen uudelleen, mikäli sinulla on mitä tahansa ongelmia Box -tilan kanssa, kuten laulut eivät soi, tai et näe laitetta aktiivisena Laitehallinnassa osoitteessa admin.singa.com.

Kuinka Singa Karaoke Box -tila deaktivoidaan?

Singa Karaoke Box - Pinkoodi

Pin-koodi -näkymä
Voit deaktivoida Karaoke Box -tilan painamalla karaokehuoneen nimeä oikealta alareunasta ja kirjoittamalla Singa Pro salasanasi. Jos salasanasi ei toimi, kokeilethan toista tapaa, josta kerromme alempana.

Karaoke Box - Aktiivinen laite

Aktiivinen sessio -näkymä
Voit deaktivoida Karaoke Box -tilan painamalla minuuttiajastinta oikealta yläreunasta ja kirjoittamalla Singa Pro salasanasi. Jos salasanasi ei toimi, kokeilethan toista tapaa, josta kerromme alempana.

Karaoke Box - Laitehallinta

Laitehallinta
Vaihtoehtoinen tapa sulkea Box-tila on poistaa laite Admin-sivuilta painamalla Toiminnot > Poista laite. Suljettuasi Box -tilan kaikki iPadin toiminnot palautuvat käytettäviksi, ja pääset palaamaan asetuksiin.