Så här avaktiverar du Singa Karaoke Box-läget

Har du fastnat i boxläget och behöver hjälp att komma ut, eller fungerar boxläget inte som det ska? Fortsätt att läsa.

Om du har fastnat i Box-läget och vill komma tillbaka till Singa Pros huvudvy finns det tre olika sätt att avaktivera Singa Karaoke Box-läget. Vi rekommenderar också att du avaktiverar enheten och startar om boxläget om du har några problem med boxläget, till exempel att låtar inte spelas eller att ditt karaokerum inte är ansluten till enhetshanteringenadmin.singa.com.

Såhär avaktiverar du Karaoke Box-läge:

Från pinkod vyn
Du kan avaktivera Karaoke box-läget genom att trycka på rummets namn i det nedre högra hörnet av Pin-kodvyn och ange ditt Singa Pro-lösenord. Om ditt Singa Pro-lösenord inte fungerar kan du även avaktivera box-läget från admin.singa.com. Följ instruktionerna nedan vid "Enhetshantering".

Från vyn när du har en aktiv session
Du kan avaktivera Karaoke Box-läget genom att trycka på minuterna i det övre högra hörnet och ange ditt Singa Pro-lösenord. Om ditt Singa Pro-lösenord inte fungerar kan du använda alternativet nedan:

Enhetshantering

Du kan även radera enheten från Admin-sidan genom att trycka på Egenskaper > Ta bort enhet. Om du avaktiverar Karaoke Box-läget har du återigen tillgång till iPadens inställningar och inställningar i Singa Pro. Följ instruktionerna här om du vill aktivera Karaoke box-läget igen.

Hittade inte svar på din fråga? Kontakta oss på support@singabusiness.com or chat with us through the Singa Pro app via the Help page or Admin page!